The last time

Det här är Eric. När jag gick förbi basketplanen på West 4th Street första gången var det han som propsade på att jag skulle komma in och kolla och sen propsade på att jag skulle sätta mig på bästa platsen vid planen för att få bra bilder. Eric fungerar som sekreterare under matcherna.

Varje gång jag varit och kollat matcher efter den gången har han och speakern Worthy hälsat på mig och verkat uppriktigt glada för att jag kom.

Att känna två sköna lirare i New York som alltid säger ”Hey man, how’sit goin’?” när man ses, och verkligen menar det, känns stort så när det nu närmar sig att åka hem till Sverige igen var det de här två jag verkligen ville säga hejdå till.


Eric och Worthy

Christer Skriven av:

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *