You hear stories of old

Idag promenerade jag hela Second Avenue, ända från Houston Street i söder till 128th street i norr, en promenad som visade sig bli 13 kilometer lång i den nästa 40-gradiga värmen.

Jag märkte tydligt hur staden skiftade i karaktär längs vägen, både underhållsmässigt men också i nationaliteter. Ju längre norr upp jag kom, desto mer spanska skyltar.

I höjd med 110’e gatan kände jag för första gången på hela månaden i New York att det var läge att stoppa ner kameran i väskan. Under nån kilometer kände jag att stämningen inte var helt stabil för att gå runt med en stor kamera i handen. Jag brukar inte vara harig, men här kändes det som det enda rätta.

Christer Skriven av:

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *