The shouts of the boys

Jag går på gatan i Soho och hör, trots att jag har musik på i hörlurarna, ett vrål inifrån en dörr. Jag ser att jag står utanför en bar och förstår att det är VM-final. Nyfikenheten tar över så jag går in genom dörren och stiger in i ett rum fullproppat av testosteron och öl. Överallt tv-apparater som visar matchen mellan Japan och USA.

Strax över sjuttio minuter har gått av matchen när jag sätter mig ner vid baren. Ställningen är 0-0 men efter några minuter gör USA ett mål. Vrålet är öronbedövande och efter några sekunder sätter den magiska hejaramsan ”USA! USA! USA!” igång. Det highfive’as och kramas. Manliga kramar. Ett stabilt tag om varandra och sen en dunk i ryggen. Testosteron. Massor av testosteron.

Alla i baren är övertygade om att det här är ”a walk in the park”. USA är ju bäst!

Christer Skriven av:

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *