Dancing with you all the time. And don’t you think that it’s a crime.

Vår lägenhetn ligger 20 meter in på en tvärgata till Second Avenue. Ute på avenyn är det fullt liv dygnet runt och en riktigt skön blandning av folk. Uteliggare jämte businessfolk. Cyklister jämte lastbilschaffisar. Koreaner jämte svenskar. Mixat och blandat i en salig blandning. Så det ska mycket till för att man skall lyfta på ögonbrynet.

Men igår natt, på väg till lägenheten, fick jag syn på den här tjejen en bit ner på gatan. Hög som ett hus och helt okommuncerbar gick hon och snurrade på sina rockringar samtidigt som hon nynnade på en sång för sig själv.

Lördag natt på Second Avenue.

Christer Skriven av:

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *