Boys say go!

Idag blev det lagligt med bröllop för homosexuella par i New York. För att ”undvika kaos” under premiärdagen lottade staden fram vilka 764 lyckliga par som fick gifta sig idag.

Det stiliga paret Paul och Gerry var ett av de sista paren ut idag. Jag träffade dom utanför stadshuset där de satt och njöt av stunden och såg lyckliga ut. Mina gratulationer gjorde att vi kom att pratas vid en stund och dom var glada över att en fullständig främling kommit fram och lyckönskat dom.

Kärlek är alltid vackert!

Christer Skriven av:

En kommentar

  1. […] med Brooklyn Bridge och kärlek. Efter att jag promenerat över bron förra året träffade jag Paul och Gerard som just gift sig. Och i år såg jag alla låsen som par satt fast på bron för att visa sin […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *