Morality would frown upon. Decency look down upon.

Några gator bort från vår lägenhet ligger Mars Bar. Om man vill sitta och titta sin käresta djupt i ögonen över ett glas vitt vin bör man troligtvis undvika det här stället. Här handlar det istället om rå rock, graffiti och allmänt griseri. Här har punkare haft en fristad och röjt loss ordentligt de senaste 25 åren. Väggarna, såväl invändigt som utvändigt, är fyllda med graffiti som förändras från dag till dag och att döma av utseendet har det genererats en och och annan spya på stället under åren.

Men nu ska Mars Bar bort. Vilken dag som helst ska huset rivas för att ge plats åt ett modernt åttavånings hus med fyllt med snuskigt dyra bostadsrätter. Fast de som bor i huset idag har blivit halv-mutade genom att få köpa var sin lägenhet för det facila priset av tio dollar.

Christer Skriven av: